Garantie en herstelling

Garantie mogelijkheden

U kan kiezen tussen de onderstaande 2 mogelijkheden.
De optie “full service” bieden wij aan bij onze top-machines, u dient deze keuze aan te duiden bij bestelling.

Cash & Carry

  • 2 jaar garantie op mechanische, electrische en electronische wisselstukken en werkuren
  • bij machines vanaf 500 euro kan u de machine 1 maal gratis verzenden bij defect
  • verzendingen moeten gebeuren in de originele verpakking

Full Service

  • 5 jaar garantie op mechanische, electrische en electronische wisselstukken en werkuren
  • bij defect of onderhoud 2 maal gratis verzending
  • verzendingen moeten gebeuren in de originele verpakking
  • gratis lessen

Ruilen en herroepingsrecht

Bij afhaling of bij levering ben je verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te inspecteren. Ruilen is uitsluitend mogelijk onder overlegging van de originele factuur en binnen zeven (7) werkdagen na aflevering van het product. Het is mogelijk om je geld terug te krijgen of het artikel om te ruilen. Dit is enkel mogelijk voor particulieren en niet voor bedrijven. De producten dienen ongebruikt terug gestuurd worden en in de staat van aankoop te verkeren (originele onbeschadigde verpakking). Van Rooy Mechelen BVBA zal uitsluitend de aankoopprijs van het product vergoeden minus de gemaakte verzendkosten.

Reclamatie

Van Rooy Mechelen BVBA is verantwoordelijk voor de door hem getoonde en geleverde producten en de levering ervan. Wanneer het afgeleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt zal Van Rooy Mechelen BVBA het ontbrekende alsnog afleveren, dan wel, naar zijn keuze, overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde product.

Herstellingen

Van Rooy Mechelen BVBA heeft een eigen hersteldienst. In ons atelier herstellen we naaimachines van alle merken en dit al 70 jaar. Hierdoor hebben we een enorme ervaring opgebouwd waardoor de moeilijkste problemen uiteindelijk bij ons terecht komen. We kunnen gerust zeggen, wanneer wij je naaimachine niet meer kunnen herstellen zal het niet meer te herstellen zijn.