Hoe kan ik bestellen?

Producten bestellen

Al onze artikelen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën die je kan selecteren in het menu aan de linkerzijde van de website. Vervolgens kan je deze artikelen toevoegen aan je winkelwagentje. Bij sommige artikelen vermelden we een aantal aanverwante producten die horen bij het geselecteerde artikel. Wanneer je klaar bent met winkelen kies je voor "Afrekenen". Vervolgens dien je een aantal gegevens op te geven waarna wij de bestelling kunnen verwerken. Je moet deze gegevens slechts 1 keer opgeven. Bij elke nieuwe bestelling kan je inloggen met je gebruikersnaam en paswoord. Elke keer wanneer je een bestelling plaatst ontvang je via mail een overzicht van de bestelling.

Betrokken partijen

Deze leveringsvoorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen Van Rooy Mechelen BVBA, de leverancier, bij wie je via deze website producten bestelt, en jezelf, ook wanneer die (rechts)handelingen niet mochten leiden tot, of niet in verband staan met, een overeenkomst.

Totstandkoming overeenkomst

Een overeenkomst komt pas tot stand wanneer je, nadat je via deze website één of meerdere producten hebt besteld, van Van Rooy Mechelen BVBA langs elektronische weg de orderbevestiging van jouw bestelling hebt ontvangen. De orderbevestiging wordt geacht te zijn ontvangen wanneer deze voor jou toegankelijk is.

Aanbiedingen, acties en promoties

Alle aanbiedingen, acties en promoties op deze website zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van bestelde producten. Van Rooy Mechelen BVBA beschikt over voldoende voorraad voor de duur van de promotie. Is ondanks alles het product toch uitgeput dan zal er een bestelling geplaatst worden bij de fabrikant of geheel vrijblijvende een gelijkwaardig product aangeboden worden.