Over Van Rooy Mechelen Naaimachines

Naaimachinewinkel.be is de online-webshop van Naaimachines Van Rooy te MECHELEN. Bent u op zoek naar een geschikte naaimachine, een gebruiksvriendelijke overlock of een creatieve borduurmachine dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Op onze blog komt u meer te weten over cursussen, workshops en evenementen. Ook nieuwe producten of nieuwtjes uit de sector worden voorgesteld in onze blog.

Wij zijn gekend om onze goede service, zowel in begeleiding van het gebruik van de machine als op technisch vlak.

Deze webshop biedt u de mogelijkheid om eerst de verschillende modellen al eens te vergelijken voordat u naar de winkel komt of om gemakkelijk een keuze te maken en direct te bestellen zodat u geen verplaatsing hoeft te maken.

Naast onze machines kan u bij ons ook terecht voor randapparatuur en accessoires.

Bij aankoop van een toestel krijgt u deskundige begeleiding, enerzijds door gratis privé-lessen, anderzijds door gezamelijke demonstraties en cursussen over gebruik van naaivoetjes, borduren, software, quilten en zoveel meer. Buiten dit alles bieden wij u ook 5 jaar garantie en gratis onderhoud aan. Levering en demonstratie aan huis zijn ook mogelijk.

In onze eigen atelier herstellen wij alle merken van naaimachines. Jarenlange ervaring brengt mee dat de moeilijkste problemen uiteindelijk bij ons terecht komen. Wij durven zeggen dat wij één van de beste techniekers in huis hebben!

Alvast veel naaiplezier!

 

Van Rooy Mechelen naaimachines